Möhippa

En möhippa är något som brudens vänner brukar hålla för bruden. Vad en möhippa ska innehålla är helt upp till er som anordnar den. Det går att göra på en massa sätt, allt från att klä ut bruden och tvinga henne att sälja kyssar till att ta med henne på spa. Dock är det bra att utgå från bruden. Det är ju hennes dag och det kanske inte är så lyckat att tvinga henne till saker hon inte vill göra. Fundera på vad hon gillar att göra och utgå från det.

Sätt sedan ett datum, kontakta alla som ska vara med så väl som att meddela brudens partner.  Fundera på budget och om möhippan ska vara över en helg eller bara en dag.

Sedan är det bra att välja aktiviteter, som passar bruden så väl som de som ska vara med. Se till att ni har ett körschema för hela möhippan så inga aktiviteter drar ut för mycket på tiden. Det är bra att ha i åtanke att planera in lite ”ledig tid”, då ni kan återhämta er och kanske bara ta det lite lugnt, så att dagen inte blir alltför intensiv.

Ha även en plan b om något händer!

Glöm inte heller att ha med jämna mellanrum på möhippan, och att alla har något att dricka – inte bara alkohol. Möhippan ska bli en kul och minnesvärd dag, och ingen mår bra av att vara för berusad mitt på dagen.

Glöm inte heller att fotografera, allt!

17 Mar 2020